hamali007.com

29.06.2011

История на Сдружението за хамалски и транспортни услуги – натрупване през годините на богат опит и знание за преместването на мебели, оборудване, багаж, стоки и др. Студентското сдружение за хамалски и транспортни услуги е с дългогодишен опит (над 10 години) в товаро-разтоварните услуги, превоза и преместването на мебели, багаж, оборудване и др. в София, страната и чужбина.

История на Сдружението за хамалски и транспортни услуги - натрупване през годините на богат опит и знание
за преместването на мебели, оборудване, багаж, стоки и др.

Студентското сдружение за хамалски и транспортни услуги е с дългогодишен опит (над 10 години) в товаро-разтоварните услуги, превоза и преместването на мебели, багаж, оборудване и др. в София, страната и чужбина. То стартира неформално своята дейност още през 1994 г., а официално първата ни фирма – ЕТ „ВДВ-Валентин Василев“ с управител Валентин Василев – представя сдружението ни на между-фирмения пазар, като стартира дейността си на 17.04.2003 г. в гр. София.

През годините младите студенти – хамали от Сдружението трупат симпатиите и одобрението на многобройните клиенти, останали впечатлени от добре свършената работа при преместванията на имуществото на техния дом или офис. В последствие се създават и се присъединяват и нови фирми, които сформират и днешния облик на Сдружението ни за извършване на по-качествени и по-мащабни хамалски и транспортни услуги за хилядите ни клиенти, които през годините се разрастват като нас.

Основната дейност на Сдружението ни е специализирана в:

* Пренос и превоз и преместване на техника и предмети с голям обем – преместване пиана, сейфове, офис оборудване, огнеупорни каси, машини и други.
* Доставка и пренасяне на мебели и багаж от-до дома или офиса.
* Пренасяне офис документация и ценности от офиси и учреждения.
* Пренасяне и хамалски услуги на жилищно обзавеждане (Безплатни огледи и консултации)
* Опаковане, монтаж – демонтаж.
* Извозване и изхвърляне в регламентирано сметище на ненужни вещи, битови и строителни отпадъци.
* Хамалски и транспортни услуги за София, цялата страна и чужбина.

Вече сме утвърдени в бранша на премесванията, хамалските и транспортните услуги от нашите КЛИЕНТИ: Министерства, фирми, банки, организации, семейства, частни лица и други в София, страната и чужбина. Силно препоръчани сме от ТЯХ, за което им благодарим и в ответ гарантираме и за в бъдеще на ТЯХ и на новите ни КЛИЕНТИ да разчитат на КАЧЕСТВОТО, ПРОФЕСИОНАЛИЗМА и СИГУРНОСТТА на УСЛУГАТА, както и на досегашната ни ДИСКРЕТНОСТ и КОНФИДЕНЦЯЛНОСТ преди, при и след самото пренасяне.

Хамали 007 разполага с голям екип от способни, опитни и отговорни работници, съвестни хамали-студенти и необходимата подемна техника и товарен транспорт за преместване и транспортни услуги в София и страната.

За нас е удоволствие да извършим преместването на движимото Ви имущество!

София, Валентин Василев

29.06.2011 г. Управител

05.06.2011

Хамали 007 с морски тен и загар по Витошка :) от хамалски услуги

Хамали 007 с морски тен и загар по Витошка :)

Да преместваме в София и страната в нащалото на разгара на летния сезон.

Наши хамали носят, преместват, транспортират – мебели и ново офис обзавеждане от центъра на София до прибоя на морето – за нуждите на нашите клиенти и тяхното обзавеждане :)

Хамали 007

Задвижвано от WordPress